Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 28.09.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 63 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Працівниками Южненського відділення поліції викрито жителя м.Южне, 1999 р.н., який 25 вересня в ході раптово виниклої сварки та бійки наніс 27-річному южненцю колото-різані рани голови. Потерпілого доставлено до медичного закладу. Фігурант затриманий згідно ст. 208 КПК України, його поміщено до ізолятору тимчасового тримання та повідомлено про підозру.

 

До Ізмаїльського відділу поліції надійшла заява від жительки м. Ізмаїл, 1954 р.н., про те, що невідомий зловмисник через незачинене вікно незаконно проник до її квартири, звідки скоїв крадіжку мобільного телефону. Сума збитку становить 2500 грн. За скоєння даного злочину викрито місцевого жителя, 1989 р.н., від якого отримано правдиві свічення про скоєння даного злочину. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Підозрюваному повідомлено про підозру та поміщено до Одеського слідчого ізолятору м. Одеси.

 

До Портофранківського відділення поліції надійшла заява від Олександра, 1995 р.н., про те, що двоє невідомих зловмисників, шляхом застосування фізичної сили, безпечної для життя та здоров’я, відкрито заволоділи сумкою, в якій знаходились особисті документи, мобільний телефон, гаманець з грошима, банківські картки та квитки на потяг до Києва. Сума збитку становить 3000 грн. Вжитими заходами за скоєння даного злочину затримано в порядку ст. 208 КПК України жителя Роздільнянського району, 1997 р.н., та одесита, 1999 р.н., від яких надійшли правдиві свідчення про скоєння даного злочину.

 

До Хаджибеївського відділення поліції надійшла заява від приватного підприємця, 1969 р.н., про те, що зі складу зникли 60 комплектів постільної білизни. Сума збитку становить 19 тисяч гривень. За скоєння даного злочину затримано працівника складу, 1991 р.н., від якого отримано правдиві свідчення про скоєння даного злочину.

 

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...