Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 24.10.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 82 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

 

До Хмельницького відділення поліції Малиновського відділу поліції надійшла заява від 22-річного одесита про те, що двоє зловмисників шляхом пошкодження замка з його автомобіля викрали автомагнітолу. Сума збитку 1000 грн. В ході оперативно-розшукових заходів в скоєнні злочину викрито двоє хлопців 15 та 16 років. Від правопорушників отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

 

До чергової частини Суворовського відділу поліції надійшла заява від 50-річного місцевого жителя про те, що зловмисник викрав драбину з його автомобіля. Сума збитку 3500 грн. В ході оперативно-розшукових заходів в скоєнні злочину було викрито 23-річного одесита. Від правопорушника отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

 

До Приморського відділу поліції надійшла заява 24-річного одесита про те, що невідомі особи шляхом розбиття лівого бокового скла його автомобіля «Тойота Каріна» відкрито заволоділи барсеткою, в якій знаходились документи на авто, громадянський паспорт, мобільний телефон, гроші в сумі 1000 грн. Сума збитку 15000 грн. В ході оперативно-розшукових заходів було викрито чоловіків 1992 та 1988 років народження, у яких було вилучено речовий доказ викрадені речі.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...