На Прикарпатті в зіткненні двох авто загинули четверо людей (фото)

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 31 жоватня, близько о пів на девяту ранку, на дорозі між селом Старі Кривотули Тисменицького району та селищем Отинія Коломийського району. На місці події загинули обидва водії легковиків та пасажир одного авто. Ще один пасажир невдовзі помер у лікарні.

За попередніми даними, 45-річний громадянин Республіки Молдова, керуючи автомобілем «Ауді А6» на ділянці дороги з обмеженою оглядовістю, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «Чері Амулет», за кермом якого перебував 41-річний житель Коломийщини.

ДТП

 

Внаслідок аварії обидва водій, а також 34-річний пасажир «Чері», отримали несумісні з життям травми та загинули на місці події. Ще один пасажир цього легковика – 17-річний односелець водія, був доправлений до лікарні, проте врятувати його медикам не вдалося.

ДТП

ДТП

 

Наразі працівники поліції зясовують всі обставини пригоди. За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

 

 

За інформацією
відділу управління превентивної діяльності

ГУНП в Івано-Франківській області

 

You may also like...