Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 17.11.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 189 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції звернувся 49-річний чоловік, який повідомив, що невідома особа, шляхом віджиму металопластикового вікна, проникла до його будинку, звідки скоїла крадіжку телевізора. Вжитими заходами було викрито 25-річного правопорушника. По даному факту розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Під час проведення санкціонованого обшуку у помешканні 26-річного жителя міста, співробітниками Білгород-Дністровського відділу поліції виявлено та вилучено 95 набоїв калібру 5,6 мм. Вилучені боєприпаси направлено на експертизу до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

До чергової частини Приморського відділу поліції надійшла заява від 52-річної одеситки про те, що невідома особа, на пункті прийому вторинної сировини, викрала її моб. телефон. Сума збитку становить 400 грн. В ході слідчо-оперативних заходів співробітниками поліції в скоєнні злочину викрито 29-річну правопорушницю, від якої отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

До Миколаївського відділення поліції Любашівського ВП надійшла заява від мешканця с. Ісаєва, 1958 р.н., про те, що невідома особа, з його незачиненого підсобного приміщення, скоїла крадіжку 2 чавунних плит. Сума збитку становить 500 грн. Працівниками поліції в скоєнні злочину викрито 56-річного мешканку с.Добринівка, від якої отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...