Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 02-04.12.2016

Упродовж минулих вихідних до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 172 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Поліцейськими Хаджибеївського відділу поліції по гарячих слідах викрито 25-річного мешканця Болградського району, який разом зі спільником, шляхом пошкодження воріт проникли на подвір"я 38-річної одеситки та через незачинені двері з її домоволодіння відкрито викрили планшет та гитару. Загальна сума завданих збитків складає чотири тисячі гривень.

До чергової части Ізмаїльського відділу поліції звернувся 33-річний мешканець міста, який повідомив, що невідома особа скоїла крадіжку його велосипеду. Вжитими заходами був встановлений 39-річний мешканець села Броска, який дав правдиві свідчення у скоєнні даного злочину. Викрадений велосипед повернуто власнику. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Поліцейськими Чорноморського відділення поліції викрито непрацюючу 33-річну місцеву мешканку, яка на протязі жовтня п.р. викрала з торгівельного закладу міста 28 пляшок горілки на загальну суму понад три тисячі двісті гривень. Правопорушниці відпущено під особисті зобов’язання.

До Таїровського відділення поліції надійшла заява від 32-річної одеситки, про те, що зловмисник, знаходячись біля будинку по вулиці Ільфа і Петрова, застосував насильство, яке не є небезпечним для життя та здоров’я, та відкрито викрав її мобільний телефон. Сума збитку – понад 20 тисяч гривень. Вжитими заходами викрито 33-річного чоловіка. Триває слідство.

Поліцейськими Хаджибеївського відділу поліції викрито 29-річного чоловіка без певного місця мешкання та роду занять, який таємно викрав з торгівельного закладу електричний чайник, блендер та посуд, на загальну суму п’ять тисяч гривень. Також в ході досудового розслідування було встановлено, що напередодні чоловік з приміщення одного з кафе викрав алкогольні напої, продукти харчування та цигарки, на суму дві тисячі дев’ятсот гривень. Зловмисник зізнався у скоєному, в нього вилучені речові докази.

До Біляївського відділу поліції звернувся мешканець одного з сіл району із заявою про те, що невідомий, через незачинені двері, проник до його господарського приміщення, звідки скоїв крадіжку кобили та лоша, завдавши збитків на суму сімнадцять тисяч гривень. Вжитими заходами у вчинення вказаного кримінального правопорушення викрито 50-річного непрацюючого односельця заявника, у якого вилучено речові докази.

Працівниками Подільського ВП викрито раніше судимого місцевого мешканця, 1985 р.н, який наприкінці листопада таємно викрав телевізор, електродвигун та інше майно з літньої кухні подільчанина. Частина майна вилучена. Громадянину повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Поліцейськими Приморського відділу поліції викрито 30-річного громадянина однієї з країн пострадянського простору, який з незачиненого автомобілю одесита, таємно викрав барсетку з особистими речами.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...