Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 08.12.2016

Упродовж минулих вихідних до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 93 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До чергової части Ізмаїльського відділу поліції звернулась 29-річна жінка, яка повідомила, що невідома особа з торгівельного прилавка продуктового магазина викрала продукти харчування. Вжитими заходами був встановлений 16-річний підліток. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Співробітниками Подільського ВП викрито двох мешканців с. Гонората 1997 та 1994 років народження, які таємно викрали з території пилорами 20 метрів залізничної рейки. За даним фактом розпочате кримінальне провадження за ч.2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівники Малиновського ВП затримали раніше неодноразово судимого чоловіка, який тимчасово мешкав у гаражі по вул. Глиняній. У нього було виявлено та вилучено два великих та п’ять малих полімерних пакетів, пластикову ємкість та згорток паперу з речовиною рослинного походження, а також десять пакетів з порошкоподібною речовиною білого кольору, ємкість з таблетками помаранчевого та білого кольорів, полімерну пляшку з залишками речовини рослинного походження, пристрій для подрібнення рослин та три ковпачка з залишками речовини рослинного походження. Вилучене направлено до НДЕКЦ. Також, в ході огляду був вилучений пістолет «Вальтро», калібру 9 мм в розібраному стані та 21 патронів калібру 9 мм та спортивний велосипед «Україна Профі». Триває перевірка. Чоловік перевіряється на причетність до вчинення злочинів.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...