На Луганщині судитимуть 20-ти річного молодика, який вчинив хуліганські дії стосовно судді

Біловодським відділом Старобільської місцевої прокуратури здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно місцевого мешканця за фактом вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 296 КК України (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом).

Встановлено, що на початку листопада молодий чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння в селищі Біловодськ, грубо порушуючи громадський порядок з мотивів явної неповаги до суспільства, вчинив хуліганські дії, а саме відірвав дзеркала заднього виду та дверну ручку передньої пасажирської двері з автомобіля марки «Шевроле», що належить потерпілій, яка працює на посаді судді районного суду.

На теперішній час обвинувальний акт у кримінальному провадженні направлено до суду.

Довідково: санкція ч. 1 ст. 296 КК України передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років.

Прес-служба прокуратури Луганської області
(за матеріалами Біловодського відділу
Старобільської місцевої прокуратури)

You may also like...