Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 21-22.01.2017

До Шевченківського відділення поліції надійшла заява від 45-річного місцевого мешканця про те, що невстановлена особа шляхом вільного доступу викрала у нього мобільний телефон. В ході оперативно-розшукових заходів працівниками Шевченківського відділення поліції викрито та затримано 19-річного одесита, від якого отримано правдиві свідчення.

До Приморського відділу поліції надійшов рапорт працівника батальйону поліції особливого призначення про те, що під час несення служби на одній із вулиць міста було затримано непрацюючого 20-річного одесита. В останнього вилучено пакунок з порошком білого кольору, речовиною рослинного походження. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

До Приморського відділу поліції надійшла заява від мешканця міста Одеси про те, що його дружина під час процесу розірвання шлюбу шляхом погроз застосування насильства, змушувала відмовитись на її користь від його долі в спільній частці подружнього майна, написавши відповідну розписку. За вказаним фактом триває досудове розслідування за ч. 2 ст. 189 (вимагання) Кримінального кодексу України.

 

До Приморського відділу поліції надійшла заява працівника однієї з торгівельних мереж міста про те, що невідомий, шляхом вільного доступу, таємно викрав його куртку, вартістю 600 гривень. Вжитими заходами у скоєнні вказаного кримінального правопорушення викрито 26-річного, без певного місця мешкання та роду занять правопорушника, від якого надійшли правдиві свідчення. Вилучено речові докази. Зловмисника відпущено під особисте зобов’язання.

 

До Приморського відділу поліції надійшла заява від 27-річного місцевого мешканця про те, що в результаті конфлікту незнайомий чоловік, застосувавши фізичне насильство, заволодів його мобільним телефоном. Сума збитку складає близько 1700 гривень. В ході проведення першочергових заходів співробітниками поліції було затримано 30-річного непрацюючого чоловіка. Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

 

До Приморського відділу поліції надійшов рапорт працівника батальйону поліції особливого призначення про те, що під час несення служби в Приморському районі м. Одеси було затримано 24-річного одесита, у якого вилучено медичний шприц із залишками прозорої рідини невідомого походження. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

 

До Приморського відділу поліції надійшла заява від 46-річної мешканки м. Одеси про те, що на одній із вулиць міста невстановлені особи відкрито заволоділи її сумкою. В ході оперативно-профілактичного відпрацювання Приморського району в м. Одесі, співробітниками Управління патрульної поліції було затримано одного із злочинців, ним виявився непрацюючий 18-річний мешканець Одеської області.

 

Поліцейськими Портофранківського відділення поліції викрито 47-річного одесита, який, шляхом вільного доступу, таємно викрав 40 банок консервації, які належать його сусідці по комунальній квартирі. Зловмисника відпущено під особисте зобов’язання.

До Портофранківського відділення поліції надійшла заява від 64-річного мешканця м. Одеси про те, що невстановлена особа шляхом вільного доступу таємно викрала залізну решітку. Сума збитку складає близько 15 тисяч гривень. Працівниками поліції у скоєнні вказаного злочину було викрито раніше судимого за кримінальне правопорушення 35-річного одесита, від якого було отримано правдиві свідчення.

 

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції звернувся мешканець с.Стара Некрасівка, 1939 р.н., який повідомив, що невідома особа з подвір’я житлового будинку скоїла крадіжку електричного віткоріза. В ході проведених заходів був встановлений односелець потерпілого, 1983 р.н.. Наразі розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Кілійського відділення поліції Ізмаїльського відділу поліції із заявою про крадіжку звернувся мешканець м.Вилкове,1977 р.н., який повідомив, що невідома особа викрала з автомобільного крану, який знаходився біля його двору на вулиці, два акумулятори. Проводячи заходи направлені на встановлення особи викрадача, працівниками поліції був встановлений вилковчанин, 1997 р.н. Чоловік розповів, що викрадені акумулятори продав, а гроші витратив на особисті потреби. За даним фактом проводиться досудове слідство за ознаками статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Поліцейськими Роздільнянського відділу поліції затримано двох непрацюючих 31-річних мешканців с.Степове, які під час спільного розпиття алкогольних напоїв та раптово виниклої сварки, спричинили своєму 29-річному односельцю тілесні ушкодження, від яких він помер на місці. З місця події вилучено ніж. Відомостів про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України.

 

До поліцейських Хмельницького відділення поліції звернувся 37-річний одесит із заявою про те, що невідомий водій на автомобілі «БМВ» запропонував підвезти його до Центрального автовокзалу, проте на одній з вулиць міста висадив його та поїхав з місця, заволодівши сумкою, в якій знаходились особисті речі заявника, на загальну суму тисячу гривень.

По "гарячих слідах" автопатрулем був виявлений вказаний автомобіль, під керуванням 26-річного непрацюючого одесита, якого впізнав потерпілий, як на особу, яка вчинила правопорушення. Вилучено речові докази – викрадену сумку з речами.

 

Поліцейськими Усатівського відділення поліції викрито раніше засудженого 48-річного чоловіка, який із закладу торгівлі намагався скоїти крадіжку кави, вартістю понад 200 гривень. Зловмисника відпущено під особисті зобов’язання.

 

 

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...