Працівник підприємства «Сватівське лісомисливське господарство» намагався заволодіти майном держави

Слідчими прокуратури Луганської області повідомлено про підозру майстру лісу Державного підприємства «Сватівське лісомисливське господарство» у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 191 КК України.

Встановлено, що у вересні 2016 року, будучи службовою особою, майстер лісу виявив на території вищевказаного підприємства незаконну порубку лісу. Майстер лісу не повідомив про даний факт керівництво лісомисливського господарства та правоохоронні органи, а самостійно вчинив дії, спрямовані на заволодіння деревиною вартістю майже 4000 гривень, шляхом зловживання своїм службовим становищем.

Однак, довести свій злочинний намір до кінця не зміг, оскільки його протиправні дії припинені працівниками цього підприємства.

На цей час вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Довідково: санкція ч. 2 ст. 191 КК України передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Прес-служба прокуратури Луганської області

You may also like...