Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 25.01.17

До Приморського відділу поліції надійшов рапорт працівника батальйону поліції особливого призначення про те, що під час несення служби на одній із вулиць міста було затримано трьох чоловіків, у одного з яких при поверхневому огляді виявлено кастет. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Поліцейськими Біляївського відділу поліції викрито непрацюючого 33-річного мешканця с.Троїцьке, який під час розпивання спиртних напоїв та раптово виниклої сварки спричинив тілесні ушкодження своєму 41-річному односельцю. Потерпілий госпіталізований до реанімаційного відділення районної ЦРЛ з різними травмами голови та тулуба. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч.1 ст.121 КК України. Вилучені речові докази – одяг потерпілого та злочинця з плямами бурого кольору. Вирішується питання щодо обрання правопорушнику запобіжного заходу.

Поліцейськими Комінтернівського відділу поліції затримано двох непрацюючих одеситів, 1987 та 1992 років народження, які, погрожуючи пістолетом 42-річному водію таксі, відкрито заволоділи його мобільним телефоном та коштами в сумі 70 гривень, після чого зникли у невідомому напрямку. У правопорушників вилучені речові докази – мобільний телефон та пістолет з магазином з двома патронами калібру 9 мм.

Поліцейськими Суворовського відділу поліції викрито 17-річного одесита, який шляхом вільного доступу, викрав 436 метрів кабелю, загальною вартістю майже півтори тисячі гривень. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення, його відпущено півд. особисті зобов’язання.

Поліцейськими Суворовського відділу поліції викрито 59-річного раніше засудженого одесита, який знаходячись в маршрутному таксі, шляхом вільного доступу, таємно викрав мобільний телефон 31-річної жительки м.Чорноморськ, завдавши збитків останній на суму у тисячу гривень.

Працівниками Ізмаїльського відділу поліції на розі вул. Білгород-Днестровської та вул. Толбухіна був зупинений 18-річний чоловік, у якого в присутності понятих в лівій кишені джинсових штанів було виявлено та вилучено прозорий поліетиленовий пакет, в якому знаходились три паперових згортка з речовиною рослинного походження темно зеленого кольору в сухому та подрібненому стані схожою на наркотичну речовину – марихуана, загальною вагою приблизно 15 грам. Вилучено направлено на дослідження, за результатами якого у відношенні чоловіка буде прийнято рішення згідно чинного законодавства.

 

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...