Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 08.02.17

До Портофранківського відділення поліції надійшла заява від 59-річного місцевого мешканця про те, що невідомі особи, застосовуючи фізичну силу, відкрито заволоділи його мобільним телефоном та грошовими коштами. Вжитими першочерговими оперативно-розшуковими заходами співробітниками поліції було викрито та затримано злочинців. Ними виявились двоє мешканців Харківської та Київської областей та уродженець однієї із сусідніх країн без постійного місця проживання. Від останніх отримано правдиві свідчення, а також вилучено речові докази.

До Суворовського відділу поліції звернувся 41-річний чоловік, який повідомив, що невідомі злочинці через паркан проникли до його недобудованого житлового будинку по вул. Керченська, звідки намагались викрасти металеву трубу. Сума збитку 1400 грн. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення було викрито двох чоловіків 1962 та 1979 р.н., від яких отримано правдиві свідчення.

 

До Хаджибеївського відділення поліції надійшла заява від 37-річного чоловіка про те, що невідомий злочинець через незачинені двері проник до його квартири, звідки скоїв крадіжку телевізора та роутера. Сума збитку становить 6350 гривень. Вжитими заходами у вчиненні крадіжки була встановлена 31-річна співмешканка потерпілого.

 

До Кілійського відділення поліції надійшла заява від 30-річного місцевого мешканця про те, що невідомий злочинець з його квартири в м. Кілія, в якій він не мешкає, викрав 4 чавунні батареї опалення. В ході проведення оперативно-розшукових заходів викрито двох чоловіків, від яких отримано правдиві свідчення.

 

Співробітниками Подільського відділу поліції викрито 32-річного жителя м.Подільська, який викрав шістнадцять двометрових труб з території колишньої лазні. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185(крадіжка) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

 

До Таїровського відділення поліції надійшла заява від директора компанії інтернет-провайдера про те, що невідомий в нічний час викрав кабель. Сума збитку становить 221 гривень. Вжитими заходами у вчиненні крадіжки викрито 49-річного одесита, від якого отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

 

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...