Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 09.02.17

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 187 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Ізмаїльського відділу поліції звернувся 34-річний чоловік, який повідомив, що невідома особа шляхом злому замка двері проникла до його квартири, звідки скоїв крадіжку шапок та шарфів. Вжитими заходами був встановлений 29-річний мешканець міста. Викрадене майно у нього вилучено. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції звернувся 41-річний мешканець с.Комишівка, який повідомив, що 31.12.2016 р. приблизно о 17:50 в м. Ізмаїл на розі вул. Пушкіна та вул. Миру у нього сталася бійка з двома невідомими молодими чоловіками , які під час бійки відкрито з кишені його куртки викрали гаманець з грошима в сумі 1000 грн. та мобільний телефон. В ході відпрацювання м.Ізмаїл та району, був встановлений 19-річний ізмаїльчанин. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України

До Шевченківського відділення поліції надійшла заява від 49-річного мешканця міста Одеси про те, що невстановлена особа, шляхом пошкодження сигналізації таємно викрала планшет та мобільний телефон з його автомобіля. Сума збитку складає близько 10 тисяч гривень. У скоєнні злочину працівниками поліції викрито та затримано раніше судимого за вчинення кримінальних правопорушень 32-річного місцевого мешканця.

До Портофранківського відділення поліції надійшла заява від 34-річної місцевої мешканки про те, що в одному зі скверів міста невідомі особи, шляхом ривка, відкрито заволоділи її золотим ланцюжком з кулоном. В ході оперативно-розшукових заходів співробітниками Портофранківського відділення поліції було викрито злочинців, ними виявились двоє мешканців Одеської області, від яких отримано правдиві свідчення.

До Портофранківського відділення поліції надійшла заява від 32-річного мешканця міста Одеси про те, що на одній з вулиць міста невстановлена особа, шляхом ривка відкрито заволоділа його грошовими коштами. Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівниками поліції було встановлено та затримано злочинця, ним виявився 16-річний місцевий мешканець, від якого отримано правдиві свідчення.

До Ананьївського відділення поліції надійшла заява від 30-річної жінки, яка повідомила про те, що невідомий злочинець з літньої кухні за місцем її мешкання викрав чугунну плитку. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення було викрито 13-річного місцевого хлопця, від якого надійшли правдиві свідчення.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...