Викрито факт розтрати майна працівником комунального підприємства на суму майже 200 тисяч гривень

Прокуратурою Київської області викрито факт розтрати майна працівником комунального підприємства на суму майже 200 тисяч гривень, винній особі вже повідомлено про підозру

 У ході досудового розслідування кримінального провадження за процесуального керівництва Бородянського відділу Фастівської місцевої прокуратури установлено, що працівник одного із комунальних підприємств Київської обласної ради у смт. Бородянка, будучи  матеріально-відповідальною особою, протягом 2016 року, діючи умисно та з корисливих мотивів, розтратив майно комунального підприємства, а саме дрова паливні об’ємом майже 600 метрів кубічних.
 
Вартість розтраченого майна складає майже 200 тисяч гривень.
 
За вказаним фактом Бородянським відділом місцевої прокуратури 37-річному працівнику підприємства повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України.
 
Зловмиснику загрожує покарання у вигляді штрафу розміром до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до 2 років, або обмеження волі на строк до 4 років, або позбавлення волі на строк до 4 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років або без такого.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.          
 
Прес-служба прокуратури Київської області

You may also like...