Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 13.03.17

До Малиновського відділу поліції надійшла заява від 58-річного одесита про те, що невідомий злочинець по вул. Гайдара 6, шляхом пошкодження скла, з його авто марки "Фольксваген" намагався викрасти дзеркало заднього виду. В ході проведення оперативно-розшукових заходів у скоєнні злочину викрито чоловіка, 1970 року народження, від якого отримано правдиві свідчення.

До Суворовського відділу поліції звернулася 30-річна жителька Лиманського району та повідомила, що в магазині невстановлений злочинець з її сумки викрав мобільний телефон. Сума збитку становить 4000 грн. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 28-річного чоловіка без постійного місця мешкання та роду занять, від якого отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

До Приморського відділу поліції в м. Одесі надійшла заява від 34-річного місцевого мешканця про те, що невстановлена особа шляхом вільного доступу з його автомобіля таємно викрала особисті речі, відеореєстратор та акумулятор. Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівниками поліції викрито та затримано 38-річного чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення.

До Приморського відділу поліції в м. Одесі надійшла заява від 24-річного одесита про те, що на одній із вулиць міста невстановлена особа шахрайським шляхом під приводом зателефонувати, заволоділа його мобільним телефоном. В ході оперативно-розшукових заходів працівниками поліції було викрито 34-річного мешканця Одеської області. Від останнього було отримано правдиві свідчення, а також вилучено речовий доказ.

До Арцизького відділу поліції надійшла заява від директора ліцею про те, що невідомі особи, шляхом віджиму воріт, з гаража скоїли крадіжку металобрухту. Сума збитку становить 2000 грн. Вжитими заходами викрито 19-річного місцевого жителя, від якого отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

До Кілійського відділення поліції звернулася 38-річна підприємниця та повідомила, що в денний час невідомий злочинець з її магазину в м. Кілія викрав шуруповерт "DWT". Сума збитку 2365 грн. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 33-річного чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення.

До Любашівського відділу поліції звернулася 41-річна жінка та повідомила, що невідомий злочинець з території її нежилого домоволодіння в с. Троїцьке, викрав металевий посуд та шість алюмінієвих труб. Вжитими заходами викрито двох молодиків, від яких отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

 

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...