Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 15.03.17

 

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 232 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

 

До Приморського відділу поліції в м. Одесі надійшла заява 43-річної місцевої мешканки про те, що з барної стійки одного з місцевих кафе невстановлена особа шляхом вільного доступу викрала її мобільний телефон. У скоєнні вказаного злочину працівниками поліції викрито 41-річного мешканця Одеської області, який раніше вже відбував покарання за скоєння аналогічного злочину.

До Шевченківського відділення поліції Приморського відділу поліції в м. Одесі надійшла заява 72-річної місцевої мешканки про те, що, перебуваючи в приміщенні одного з банків міста, невстановлена особа шляхом вільного доступу таємно викрала її гаманець. Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівниками поліції у скоєнні вказаного злочину викрито 57-річного чоловіка та затримано його. Зловмисник надав правдиві свідчення. При ньому також було знайдено речовий доказ – гаманець потерпілої.

До Арцизького відділу поліції надійшла заява 34-річної мешканки міста про те, що біля відділення одного з банків невідома особа шляхом вільного доступу проникла до салону її автомобіля та скоїла крадіжку мобільного телефону. Сума збитку – 4200 грн. В ході оперативно-розшукових заходів працівниками поліції викрито раніше засудженого 57-річного чоловіка. За його словами, викрадене продав на автостанції.

До Ізмаїльського відділу поліції надійшла заява 53-річної жінки про те, що у лікарні невідома особа шляхом вільного доступу заволоділа її сумкою, в якій знаходилися гроші. Сума збитку – 2400 грн. У ході оперативно-розшукових заходів поліцейські викрили та затримали 30-річного чоловіка. Порушник зізнався у скоєному.

До Чорноморського відділення поліції надійшло звернення 58-річного мешканця про те, що в період з 23:00 14 березня до 03:45 15 березня невідома особа, шляхом віджиму вікна, проникла до його будинку, таємно викрала фотоапарат, два мобільні телефони, ноутбук та банківські картки. Сума збитку – 17596 грн. За гарячими слідами працівниками поліції затримано 32-річного чоловіка, раніше судимого за ч.2 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Затриманий надав правдиві свідчення.

До Овідіопольського відділу поліції надійшло два повідомлення про те, що під час огляду домоволодінь двох місцевих жителів с. Кароліно-Бугаз виявлено та вилучено два поліетиленові пакунки з 30 грамами речовини рослинного походження темно-зеленого кольору та поліетиленовий пакунок з 20 грамами речовини рослинного походження коричневого кольору. Обидві речовини направлено на експертизу.

ВК ГУНП в Одеській області

 

You may also like...