Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 20.03.17

Працівниками Приморського відділу поліції в м. Одесі під час санкціонованого обшуку домоволодіння 42-річного місцевого мешканця було виявлено та вилучено два паперових згортки, в яких знаходилась речовина рослинного походження темного зеленого кольору вагою близько 0,272 г. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

До Портофранківського відділення поліції Приморського відділу поліції в м. Одесі надійшов рапорт поліцейського про те, що під час проведення досудового розслідування по кримінальному провадженню було здійснено обшук за місцем мешкання 17-річного місцевого мешканця, де було виявлено та вилучено телескопічну палицю. Вилучене направлено на проведення відповідних експертиз.

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції звернувся мешканець с.Матроська, 1961 р.н., який повідомив, що невідома особа скоїла крадіжку металевих виробів, які знаходились біля його нежилого будинку. В ході проведення оперативно-розшукових заходів було встановлено двох односельців потерпілого, 2001 р.н. та 1998 р.н., які дали правдиві свідчення у скоєнні злочину. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Подільського відділу поліції надійшла заява від місцевої мешканки про крадіжку з її домоволодіння ноутбука вартістю 4500 гривень. Вжитими заходами встановлено, що крадіжку скоїв 28-річний брат заявниці, який мешкає в м.Одесі. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...