Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 27.04.17

Співробітниками карного розшуку Подільського відділу поліції викрито 40-річного чоловіка, який відкрито заволодів мобільним телефоном та грошима місцевого мешканця. Сума збитку становить 10 тисяч гривень. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

До Білгород-Дністровського відділу поліції звернувся 36-річний житель міста та повідомив про те, що невідома особа скоїла крадіжку телевізора та його документів. У ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітниками поліції викрито 22-річну знайому потерпілого. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

До Ізмаїльського відділу поліції у ході проведення місячника добровільної здачі зброї та вибухівки звернувся місцевий житель та добровільно здав мисливську гладкоствольну рушницю калібру 16 мм, яку він знайшов на горищі свого будинку, для подальшого оформлення на себе.

До Савранського відділення поліції Балтського відділу поліції у ході проведення місячника добровільної здачі зброї та вибухівки звернувся місцевий житель та добровільно видав гладкоствольну рушницю калібру 12 мм для подальшої перереєстрації.

До Малиновського відділу поліції надійшла заява місцевого жителя про те, що невідома особа, знаходячись біля його будинку, таємно викрала камеру зовнішнього відеоспостереження. Сума збитку становить 1 тисяча гривень. У ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітниками поліції було викрито 14-ти та 15-літнього місцевих жителів, які надали правдиві свідчення.

До Кодимського відділення поліції Балтського відділу поліції надійшла заява місцевої жительки про те, що троє невідомих осіб проникли до її будинку та, застосувавши фізичну силу, відкрито заволоділи грошима та 5 мішками волоських горіхів, вагою біля 150 кг. Загальна сума збитку становить 9 тисяч гривень. У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками поліції було викрито 17-ти, 20-ти, 16-ти та 22-річного мешканців Вінниччини, які надали правдиві свідчення. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

До Кодимського відділення поліції Балтського відділу поліції надійшла заява місцевої жительки про те, що невідомі особи шляхом обману проникли до будинку її сусідки та, застосувавши фізичну силу, відкрито заволоділи грошима, цифровим ресивером, мобільним телефоном, електропраскою та металевим посудом. Сума збитку становить 2 тисячі гривень. У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками поліції викрито чотирьох жителів Вінниччини, які надали правдиві свідчення.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...