Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 11.05.2017

Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 11.05.2017

До Приморського відділу поліції звернулася 76-річна пенсіонерка із заявою про те, що на вул. Белінського невідома особа, застосувавши до неї фізичне насильство, відкрито заволоділа сумкою, в якій знаходились грошові кошти в сумі 500 грн, лікарські засоби на суму 650 грн, мобільний телефон та особисті речі. Загальна сума завданого збитку становить дві тисячі гривень. Вжитими заходам у вчиненні вказаного кримінального правопорушення викрито 39-річного мешканця Херсонської області, від якого отримано правдиві зізнання. Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України.

До Малиновського відділу поліції звернувся 28-річний одесит із заявою про те, що невідома особа шляхом розбиття заднього бокового скла його автомобілю таємно викрала перфоратор вартістю п’ять тисяч гривень. По "гарячих слідах" оперуповноваженими кримінальної поліції Малиновського ВП було викрито 41-річного одесита.

Поліцейськими Савранського відділу поліції в ході проведення санкціонованого обшуку по кримінальному провадженню, розпочатому за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України за місцем мешкання 50-річного місцевого мешканця виявлено та вилучено 10 гр. марихуани.

Поліцейськими Роздільнянського відділу поліції в ході несення служби по забезпеченню публічного порядку викрито 33-річного місцевого мешканця у якого виявлено та вилучено мисливський ніж, перероблений із штик-ножа гвинтівки. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

Поліцейськими Хмельницького відділення поліції в Київському районі м. Одеси розшукано та повернуто батькам неповнолітню, яка 1 травня пішла з дому та її місце знаходження було невідоме. Встановлено, що дівчинка в «суїцидальних» групах соціальних мереж, або в таких, що пов’язані з виконанням «квестів», небезпечних для життя, не зареєстрована. Противоправні дії відносно неї не скоювались.

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції звернувся 41-річний мешканець міста, який повідомив, що невідома особа, поки він відпочивав на лавці в парку, скоїла крадіжку його ланцюжка з жовтого металу та мобільного телефону. Вжитими заходами був встановлений 16-річний підліток. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Ізмаїльського відділу поліції з заявою звернулась пенсіонерка 1935 р.н., яка розповіла, що невідома особа з загального двору будинку за місцем її мешкання скоїла крадіжку каналізаційного люку. В ході проведення розшукових дій, був встановлений мешканець с. Комишівка 1992 р.н. Розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Ізмаїльського відділу поліції в ході огляду місця події за місцем мешкання жителя с. Стара Некрасівка 1979 р.н. у дворі в підсобному приміщенні було виявлено та вилучено три стебла з гілками та листям у засушеному вигляді, схожі на наркотичну речовину марихуану. Вилучене було направлено на дослідження, за результатами якого буде прийняте рішення.

До Подільського ВП надійшло звернення жителя с. Станіславка, про те, що він виявив вдома пропажу мобільного телефону вартістю 700 гривень. Вжитими заходами встановлено, що крадіжку скоїв 38-річний мешканець м. Подільська, який гостював у заявника. Речовий доказ вилучено, відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...