Затримано водія, який збив жінку з дитиною і намагався втекти з місця ДТП (відео)

12 травня працівники наряду Управління поліції охорони з фізичної безпеки у місті Києві стали свідками дорожньо-транспортної пригоди – невідомий на автомобілі "Мазда" на пішохідному переході скоїв наїзд на жінку, яка везла перед собою дитячий візок, у візку знаходилася малолітня дитина.

Реакція поліцейських охорони була блискавичною – водій службового автомобіля негайно блокував автомобіль винуватця ДТП, в цей час його колеги надали першу долікарняну допомогу потерпілим та негайно викликали на місце події швидку допомогу та патрульну поліцію. 

– О 7.30 ранку ми їхали на роботу, коли помітили у дзеркало заднього виду, як автомобіль "Мазда" темно червоного кольору на пішохідному переході наїхав на жінку з дитячим візочком. У візочку знаходилася дитина 4-5 років. Скоївши ДТП, водій не зупинився, а навпаки – намагався швидко покинути місце події, – розповів поліцейський охорони лейтенант поліції Костянтин Бевз.

Зі слів правоохоронця також стало відомо, що в результаті зіткнення жінка впала – удар був такої сили, що з її ніг злетіло взуття. І жінка, і дитина перебували у шоковому стані.

Щодо порушника, то зі слів поліцейських, він поводився неадекватно, ймовірно, він перебував у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння. Комунікувати з правоохоронцями він відмовився і до прибуття працівників патрульної поліції перебував у власному автомобілі.

За лічені хвилини на місце події прибув наряд патрульної поліції, який почав працювати з водієм "Мазди" та з’ясовувати обставини ДТП. Також оперативно прибула карета швидкої допомоги, аби надати допомогу потерпілим матері та дитині.

Наразі за даним фактом тривають слідчі дії.

Також поліцейський охорони закликав учасників дорожнього руху бути уважними на дорозі, і, якщо ДТП все ж сталася, ні в якому разі не тікати з місця події.

Прес-служба Департаменту поліції охорони

You may also like...