П’яні «месники» у Мукачеві вдиралася до чужого будинку, а потім нападали на поліцейських (відео)

Близько півночі проти 4 липня патрульні отримали анонімне повідомлення про порушення тиші на вулиці Гвардійській, у Мукачеві.

На місці виклику виявилося близько 20 осіб, які на приватній території гучно відпочивали, тож полісмени провели профілактичну бесіду, після якої громадяни погодилися поводитися тихше.

Група гульвіс у Мукачеві вночі вдиралася до чужого будинку на знак помсти, а потім ще й нападала на поліцейських (ВІДЕО)

Невдовзі патрульні знову виїхали на вулицю Гвардійську, адже отримали повідомлення про пошкодження майна. Прибувши на місце побачили, що група агресивних осіб з ознаками алкогольного сп’яніння вривається до будинку заявниці. Правопорушники звинувачували жінку в тому, що це вона попередньо викликала поліцію, яка припинила їхні гучні гуляння. Протиправні дії громадян негайно ж зупинили, але в подальшому конфлікт лише зростав.

Зненацька один з чоловіків розбив скло на будинку заявниці та під час припинення правопорушення намагався вдарити патрульного і чинив активну фізичну протидію. На чоловіка негайно ж вдягнули кайданки, що не сподобалося його співмешканці, яка перешкоджала патрульним та застосувала проти них засоби сльозогінної та дратівної дії. Жінку також затримали та разом з співмешканцем доставили до відділку поліції. Згодом потерпіла повідомила, що затриманий не лише пошкодив її власність, а і наніс їй тілесні ушкодження. Справою займаються слідчі, адже в діях громадян вбачається кримінал. 

«Закарпаття онлайн»

You may also like...