У Києві донька вдарила батька ножем у груди та викликала лікарів «швидкої»

У столиці поліцейські затримали жінку, яка ножем поранила батька

Під час сварки 29-річна жителька Дніпровського району вдарила родича ножем у груди. Зараз за життя потерпілого борються лікарі реанімації, а із донькою спілкуються слідчі.

До Дніпровського управління поліції від лікарів швидкої допомоги надійшло повідомлення про термінову госпіталізацію у відділення реанімації 48-річного місцевого мешканця у тяжкому стані. У чоловіка медики діагностували колото-різане поранення грудної клітини, яке він отримав вдома під час сімейної сварки.

Як розповів начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін, між чоловіком та донькою виник конфлікт, у результаті чого жінка схопила ножа і вдарила ним його у груди. А коли побачила, що батько почав втрачати свідомість, викликала лікарів «швидкої».
«Відразу за фактом події слідчі Дніпровського управління поліції розпочали кримінальне провадження за частиною першою статті 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Однак після отримання довідки лікаря із остаточним діагнозом потерпілого вказану подію перекваліфікували на частину першу статті 121 (Умисне тяжке тілесне) Кримінального кодексу України», – пояснив Олександр Кузьмін.

Зараз із родичкою спілкуються слідчі, які з’ясовують причини її вчинку та обставини події. Жінці загрожує до восьми років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...