Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 26.09.2017

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції надійшла заява місцевого мешканця про те, що невідома особа викрала його велосипед, який був залишений біля його будинку. В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейськими було викрито 34-річний чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

До Приморського відділу поліції надійшла заява 44-річної жінки, адміністратора магазину, про те, що невідома особа, знаходячись на рампі магазину, таємно, шляхом вільного доступу, викрала гідравлічну рохлу. Сума збитку – 4000 гривень. В ході оперативно-розшукових заходів правоохоронцями було викрито 32-річного чоловіка, від якого надійшли правдиві свідчення.

До Малиновського відділу поліції надійшла заява 32-річної місцевої мешканки про те, що з її кабінету невідомий злочинець таємно викрав камеру відеонагляду. Сума збитку – 1200 гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейськими було викрито 32-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення.

До Кілійського відділення поліції Ізмаїльського відділу поліції надійшла заява 28-річної жінки про те, що невідома особа відкрито заволоділа мобільним телефоном її неповнолітнього сина. Сума збитку – 4000 гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронцями було викрито 14-річного хлопця, який надав правдиві свідчення.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...