Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 21-22.10.2017

Співробітниками групи реагування патрульної поліції Подільського відділу поліції викрито раніше судимого 35-річного місцевого мешканця, який з супермаркету викрав дві пляшки горілки. Сума збитку – 160 гривень. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.185(крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Подільського відділу поліції надійшла заява 16-річного хлопця про те, що невідома особа, шляхом ривка, відкрито заволоділа мобільним телефоном. В ході оперативно-розшукових заходів поліцейськими викрито 23-річного чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

Картинки по запросу ГУНП в Одеській області

До Суворовського відділу поліції надійшла заява 40-річного старшого контролер-ревізора супермаркету про те, що невідома особа з магазину таємно викрала м’ясні вироби. Сума збитку – 512 гривень. Правоохоронцями в ході проведення оперативно-розшукових заходів викрито 28-річну жінку, від якої отримано правдиві свідчення.

До Біляївського відділу поліції надійшла заява 36-річного чоловіка про те, що на дитячому майданчику невідома особа незаконно заволоділа мобільним телефоном його неповнолітнього сина. В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейськими викрито 18-річного підлітка, який надав правдиві свідчення.

До Київського відділу поліції надійшла заява 31-річного працівника служби контролю супермаркету про те, що невідома особа шляхом вільного доступу таємно викрала продукти харчування та товари особистої гігієни. Сума збитку – 1456 гривень. Правоохоронцями в ході оперативно-розшукових заходів викрито 35-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...