На Житомирщині мати-нелюд жорстоко побила 2-річного сина (фото)

До Коростенського відділу поліції надійшло повідомлення з лікарні про госпіталізацію 2-річного хлопчика з переломом кісток носу та численними гематомами, синцями. Під час перевірки з’ясувалось, що до побиття причетна 32-річна матір.

У ході першочергових дій поліції було встановлено, що все сталося ще кілька днів тому. Однак про побиття дитини стало відомо тоді, коли до будинку прийшла місцевий фельдшер та побачила, в якому стані знаходиться хлопчик. На обличчі та тілі у нього були численні синці і забої. Медпрацівник відразу викликала швидку.

viber-image_сайт

У будинку проживають мати, вітчим та 4 дітей, віком від 2 до 12 років. Члени сім’ї давали суперечливі свідчення, однак поліцейські з’ясували, що хлопчика все ж побила мати. За попередньою інформацією, жінка повернулася додому втомлена, а син вередував.
Хлопчика було госпіталізовано, у нього діагностовано струс головного мозку, гематоми, закритий перелом кісток носа та синці. Йому надається необхідна медична допомога.

За вказаними подіями поліцейськими за погодженням з прокуратурою розпочато кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією, передбаченою ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання від штрафу до однорічних виправних робіт.

Також поліцією порушено клопотання щодо розгляду питання доцільності перебування дитини в сім’ї.

Відділ комунікації поліції
Житомирської області

You may also like...