Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 02.11.2017

Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 02.11.2017

Працівниками Ізмаїльського відділу поліції на вул. Миру, біля під’їзду багатоповерхового будинку, був зупинений 21-річний чоловік, у якого під час проведення поверхневого огляду речей в гаманці було виявлено та вилучено паперовий згорток із речовиною рослинного походження в сухому подрібненому стані. Вилучене направлено на дослідження, за результатами якого буде прийняте рішення.

До Приморського відділення поліції надійшла заява 57-річної жінки про те, що на ринку з торгівельного контейнера невідома особа викрала її мобільний телефон. Сума збитку – 2800 гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські викрили 47-річного чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення. Речовий доказ вилучено.

До Овідіопільського відділу поліції надійшла заява 53-річного працівника станції АТС про те, що невідома особа на станції АТС шляхом демонтажу, таємно викрала 50 м кабелю. Правоохоронці в ході проведення оперативно-розшукових заходів викрили 16-річного підлітка, від якого отримано свідчення про скоєння злочину спільно з 17-річним співмешканцем.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...