Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 22.11.2017

До чергової частини Малиновського відділу поліції надійшла заява працівника однієї з торгівельних мереж міста про те, що невідома особа таємно викрала з приміщення магазину продукти харчування, завдавши збитків торгівельному закладу на загальну суму 265 гривень. Вжитими заходами поліцейські у вчиненні вказаного кримінального правопорушення викрили 42-річну місцеву мешканку. Зловмисниця надала правдиві свідчення.

До Подільського відділу поліції надійшла заява 57-річного чоловіка про те, що невідома особа, шляхом пошкодження вхідних дверей, таємно викрала з магазину 15 планшетів, чотири мобільних телефони та іншу техніку. Вжитими заходами поліцейські у вчиненні даного кримінального правопорушення викрили 15-річного хлопця, від якого надійшли правдиві свідчення.

До чергової частини Роздільнянського відділу поліції надійшла заява місцевої мешканки про те, що невідома особа з її будинку таємно викрала електроплиту. Сума збитку – 250 гривень. В ході проведення розшукових заходів у вчиненні вказаного кримінального правопорушення викрито 28-річного чоловіка, від якого надійшли правдиві свідчення та у якого вилучено речові докази.

До Таїровського відділення поліції Київського відділу поліції надійшла заява 29-річного чоловіка про те, що невідома особа таємно викрала його мобільний телефон. Сума збитку – 5 тисяч гривень. В ході проведення розшукових заходів у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито раніше засудженого місцевого мешканця. Зловмисник надав правдиві свідчення.

До чергової частини Білгород-Дністровського відділу поліції надійшла заява 28-річного чоловіка про те, що невідома особа скоїла крадіжку пляшки джину з приміщення магазину. Сума збитку – 238 гривень. Поліцейські в ході проведення розшукових заходів у вчиненні вказаного кримінального правопорушення викрили 33-річного чоловіка, від якого надійшли правдиві свідчення.

До Ізмаїльського відділу поліції надійшла заява 45-річного чоловіка про те, що невідома особа, знаходячись у приміщенні торгівельного залу магазину, скоїла крадіжку продуктів харчування. В ході проведення оперативно-розшукових заходів викрито раніше засудженого 25-річного місцевого мешканця. Зловмисник надав правдиві свідчення у скоєнні серії крадіжок з магазину. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...