Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 20-21.01.2018

 Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 20-21.01.2018

До Приморського відділу поліції надійшла заява 35-річного чоловіка про те, що невідомий зловмисник з його автомобіля шляхом вільного доступу таємно викрав акумулятор. Сума збитку – 1700 гривень. У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські викрили 42-річного чоловіка, від якого надійшли правдиві свідчення.

Картинки по запросу ГУНП в Одеській області

До Кілійського відділення поліції Ізмаїльського відділу поліції надійшла заява 23-річного чоловіка про те, що невідомі зловмисники шляхом ривка відкрито заволоділи його мобільним телефоном. Сума збитку – 1930 гривень. Правоохоронці під час проведення оперативно-розшукових заходів викрили 17-річного, 15-річного та 16-річного підлітків, від яких надійшли правдиві свідчення.

До Портофранківського відділення поліції Приморського відділу поліції надійшла заява 80-річної жінки про те, що невідома особа скоїла крадіжку її сумки, в якій знаходились гроші та мобільний телефон. Сума збитку – 1165 гривень. Правоохоронці у скоєнні злочину по гарячих слідах викрили 32-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення. Речові докази вилучено.

До Комінтернівського відділу поліції надійшла заява 30-річної працівниці магазину про те, що невідома особа з приміщення магазину таємно викрала одяг. Сума збитку – 1331 гривня. У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські у скоєнні злочину викрили 26-річного чоловіка, від якого отримали правдиві свідчення. Речовий доказ вилучено.

До Овідіопольського відділу поліції надійшла заява 57-річного директора птахофабрики про те, що невідомі особи з території птахофабрики на своєму автомобілі скоїли крадіжку дошки та шиферу. Сума збитку – 20 тисяч гривень. Поліцейські під час проведення оперативно-розшукових заходів у скоєнні злочину викрили 53-річного, 21-річного чоловіків та двох 19-річних підлітків, від яких отримали правдиві свідчення.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...