Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 25.01.2018

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції звернувся 30-річний мешканець міста, який повідомив, що невідома особа, знаходячись у приміщенні магазину, скоїла крадіжку бензопили. Вжитими заходами був встановлений 31-річний чоловік. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Суворовського відділу поліції надійшла заява 36-річного чоловіка про те, що невідома особа з під’їзду будинку шляхом демонтажу таємно викрала кабель. Правоохоронці по гарячих слідах у скоєнні злочину викрили 42-річну жінку, від якої надійшли правдиві свідчення. Речові докази вилучено.

Картинки по запросу ГУНП в Одеській області

До Подільського відділу поліції надійшла заява 37-річного приватного підприємця про те, що невідома особа, розбивши вікно, проникла до приміщення його магазину, звідки скоїла крадіжку пляшки напою, пачки вермішелі та пластикової ємкості з монетами. Сума збитку – 500 гривень. У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські по гарячих слідах викрили 21-річного та 24-річного чоловіків, які надали правдиві свідчення.

До Роздільнянського відділу поліції надійшла заява 35-річного працівника супермаркету про те, що невідома особа з приміщення магазину таємно викрала 15 плиток шоколаду. Сума збитку – 452 гривні. У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські викрили 34-річного чоловіка, від якого отримали правдиві свідчення. Речові докази вилучено.

До Роздільнянського відділу поліції надійшла заява 46-річного чоловіка про те, що невідома особа шляхом вільного доступу в приміщенні фітнес-клубу скоїла крадіжку грошей. Сума збитку – 4 тисячі гривень. Правоохоронці під час проведення оперативно-розшукових заходів викрили 32-річну жінку, яка надала правдиві свідчення. Речові докази вилучено.

До Малиновського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що невстановлена особа шляхом демонтажу таємно викрала 80м кабелю. Сума збитку – 941 гривня. У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські у скоєнні даного злочину викрили 29-річного чоловіка, від якого отримали правдиві свідчення.

До Хаджибеївського відділення поліції Суворовського відділу поліції надійшла заява 38-річної жінки про те, що невідома особа шляхом віджиму металопластикового вікна, проникла до її квартири та таємно викрала гроші в сумі 1600 доларів США, 14 тисяч гривень, золотий і срібний ланцюжки, чотири золоті каблучки, золотий хрестик, золотий браслет, шубу чорного кольору. Під час проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські викрили 25-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення.

До Приморського відділу поліції надійшла заява 38-річного працівника супермаркету про те, що невідома особа з приміщення намагалася таємно викрасти продукти харчування. У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські у скоєнні даного злочину викрили 37-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення.

До Суворовського відділу поліції надійшла заява 30-річного чоловіка про те, що невідома особа через розбите скло його автомобіля таємно викрала два мобільних телефони. Сума збитку – 9 тисяч гривень. Правоохоронці під час проведення оперативно-розшукових заходів у скоєнні даного злочину викрили раніше засудженого 24-річного чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...