Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 03-04.02.2018

Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 03-04.02.2018

До Суворовського відділу поліції надійшла заява 54-річного чоловіка про те, що невідома особа шляхом вільного доступу таємно викрала 95 м кабелю. Сума збитку – 1062 гривень. У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські викрили 55-річного чоловіка.

Картинки по запросу ГУНП в Одеській області

До Суворовського відділу поліції надійшла заява 55-річного менеджера служби майнової безпеки супермаркету про те, що з приміщення магазину дві невідомі особи намагалися викрасти алкогольні напої та продукти харчування. Сума збитку – 1059 гривень. У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські у скоєнні правопорушення викрили 22-річного та 19-річного чоловіків, від яких отримали правдиві свідчення.

До Біляївського відділу поліції надійшла заява 33-річного чоловіка про те, що невідома особа з його господарського приміщення скоїла крадіжку мотоблока, електричного двигуна, електричного насоса та сінодробилки. Сума збитку – 25 тисяч гривень. Правоохоронці вжитими заходами у скоєнні вказаного правопорушення викрили 27-річного зловмисника, від якого отримали правдиві свідчення. Речові докази вилучено.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...