Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 26.02.2018

 Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 26.02.2018

До Ізмаїльського відділу поліції надійшла заява 49-річного чоловіка про те, що троє невідомих зловмисників, застосувавши фізичну силу, відкрито заволоділи його мобільним телефоном. У ході проведення оперативно-розшукових заходів у скоєнні даного правопорушення поліцейські викрили трьох зловмисників віком від 17 до 21 року, від яких надійшли правдиві свідчення. Речовий доказ вилучено.

Картинки по запросу ГУНП в Одеській області

До Малиновського відділу поліції надійшла заява місцевого мешканця про те, що невідома особа таємно викрала з його автомобіля дві передні поворотні фари та декоративні решітки до них. Сума збитку – дві тисячі гривень. Вжитими заходами у скоєнні вказаного правопорушення правоохоронці викрили 22-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення. Речові докази вилучено.

До Приморського відділу поліції надійшла заява 28-річного працівника супермаркету про те, що з приміщення магазину невідома особа таємно викрала дві пляшки віски та каву. Сума збитку – 1 316 гривень. У ході проведення проведення оперативно-розшукових заходів у скоєнні вказаного правопорушення поліцейські викрили 39-річну жінку, від якої отримали правдиві свідчення.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...