На Сумщині викрили мати неповнолітньої дитини, яка займалась наркодилерством

34-річну сумчанку затримали працівники Управління з протидії наркозлочинності ГУНП. Жінка біля торгівельного центру намагалась продати психотропні речовини та марихуану. Наразі в поліції встановлюють коло зв’язків зловмисниці та додаткові епізоди її злочинної діяльності.

У Сумах поліцейські затримали раніше судиму за збут наркотиків 34-річну місцеву жительку, яка продавала психотропні та наркотичні речовини просто в центрі міста.

Картинки по запросу наркодилер

«Підозрювана через Інтернет замовляла їх, купувала, вдома фасувала, а потім займалась їх збутом, – коментує Олександр Ройко, т.в.о. начальника Управління з протидії наркозлочинності ГУНП області. – Та окрім того, що жінка займалась реалізацією заборонених речовин, протягом останніх десяти років і сама курить марихуану та вживає різні психотропи. Під час санкціонованого обшуку, де вона мешкає разом з матір’ю та виховує п’ятирічного сина, працівники поліції вилучили пристрій для куріння психотропних речовин з нашаруванням».

Вилучене працівники поліції направили на експертне дослідження. У відношенні жінки, враховуючи, що на її утриманні малолітня дитина, суд обрав запобіжний захід – домашній арешт. Їй оголосили підозру за ч.2 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів», яка передбачає від п’яти до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції в Сумській області

You may also like...