Кримінальні правопорушення та події, зареєстровані на території Луганщини станом на 07.08.2018

Протягом доби поліцією було зареєстровано 409 повідомлень, з яких 12 – внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

ВИЯВЛЕННЯ БОЄПРИПАСІВ:

полиция

До Сватівського відділу поліції надійшло повідомлення громадянина про те, що він під час проведенні польових робіт на присадибній ділянці виявив снаряд калібру 72 мм часів Другої світової війни. Охорону місця події здійснюють працівники Сватівського відділу поліції. Вилучення та знешкодження боєприпасу фахівцями ДСНС заплановано на 7 серпня. Даний факт зареєстровано.

ДТП:

У смт. Новопсков по вул. Українська водій скутера «Suzuki» рухаючись у напрямку с. Осинове, не впоралась з керуванням та скоїла наїзд на припаркований автомобіль «Hyundai Elantra». Внаслідок ДТП водій скутера отримала тілесні ушкодження, їй надана медична допомога без госпіталізації.

У смт. Сиротине м. Сєвєродонецьк водій автомобіля «ЗАЗ» скоїв наїзд на чоловіка, який знаходився біля будинку по вул. Садовій у інвалідному візку. Внаслідок ДТП постраждалого з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до лікарні. Встановлено, що водій знаходився в стані алкогольного сп`яніння.

Дані факти внесені до ЄРДР та кваліфіковані за ст. 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».

БЕЗВІСТИ ЗНИКЛІ:

До Сєвєродонецького відділу поліції надійшло повідомлення громадянки про те, що 5 серпня о 17.00 її мати похилого віку пішла з дому у невідомому напрямку та до теперішнього часу не повернулась.

До Сватівського відділу поліції надійшло повідомлення громадянина про те, що 5 серпня о 14.00 його батько похилого віку пішов зі свого будинку та до теперішнього часу не повернувся.

Дані факти зареєстровані. Вживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження зниклих.

Відділ комунікації поліції Луганської області

You may also like...