24-летняя россиянка и 26-летний киевлянин хотели быть как Бонни и Клайд?

Вечірні перехожі, які неодноразово чули розповіді про нічних грабіжників, з підозрою дивляться на будь-яких людей, котрі їм зустрічаються. Особливо лякаються чоловіків, намагаються обійти іншою дорогою та швидко дістатися домівки. А от пара закоханих ні в кого не викликає перестороги. Цим і вирішили скористатися герої нашої розповіді – 24-річна росіянка та 26-річний киянин.Гуляючи вночі Повітрофлотським проспектом, молодята дивилися зовсім не на зорі. Побачивши дівчину, одразу кинулися слідом. Чоловік схопив її та міцно тримав, а дама у хутряній шубі тим часом ретельно обшукувала кишені полоненої. Знайдений мобільний телефон відібрала. Дівчина зі сльозами попросила віддати хоча б сім-карту. «Благородні» грабіжники поступилися, повернули карточку.

Потерпіла звернулася з заявою про грабіж до Солом’янського райуправління столичної міліції. На жаль, розкрити «по-гарячому» не вдалося, але працівники карного розшуку не збиралися здаватися. Пошуки злочинної пари тривали близько двох тижнів.

За цей час до правоохоронців ще звернувся місцевий мешканець з заявою, що після спілкування з наочно знайомою у нього пропало 3200 гривень. Він пив з нею каву та розмовляв, а потім – провал у пам’яті. Прийшов до тями – ні співрозмовниці, ні грошей. Опис зловмисниці співпадав з прикметами дівчини, яку розшукували.

Під час проведення ряду оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку райуправління затримали зловмисників, яких згодом впізнали потерпілі. Як стало відомо, молоді люди не змогли знайти спільну мову з батьками киянина, й вирішили знімати житло. Але грошей не мали. Дівчина ніде не працювала. Чоловік заборгував велику суму колишньому директору: забрав вторговані гроші – близько 7 тисяч гривень – «на дуже важливі справи», і не повернув навіть мізерної частини. Колишній шеф також звернувся з заявою до міліції.

Наразі затриманим висунуто обвинувачення за статтею 186 КК України «Пограбування», вони перевіряються на причетність до скоєння інших злочинів. Слідство триває.

Ірина Біба, Криминальные хроники Киева

You may also like...