В Харькове раскрыто убийство иностранца

Вранці 19 квітня 2008 року до чергової частини Комінтернівського РВ ХМУ ГУМВС України в Харківській області надійшло повідомлення оператора служби „02” про те, що в одній з квартир, дому по вул. Морозова знайдено мертвого іноземця. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. У вказаній квартирі оперативники виявили труп, через кілька хвилин його особу було встановлено. Ним виявився хазяїн квартири, 51-річний громадянин В’єтнаму. Експертизою було встановлено, що причиною смерті останнього стала гостра кровотеча та велика кількість колото-різаних поранень нанесених гострим предметом.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів, 21 квітня відділом кримінального розшуку Комінтернівського РВ за підозрою у скоєні даного злочину був затриманий раніше засуджений, 23-річний мешканець міста Харкова.

Як встановило слідство, увечері 18 квітня затриманий разом з в’єтнамцем вживали спиртні напої. Як це нерідко буває, під дією алкоголю, між ними виникла сварка. В якийсь момент підозрюваний вирішив, що найкращім аргументом в суперечці стане ніж, що лежав неподалік. Скоївши вбивство, та зрозумівши, що шляху назад немає, чоловік вирішив знищити сліди свого перебування в квартирі. Все до чого торкався, закривавлену одежу та знаряддя вбивства він склав у пакет. Перед тим як покинути місце злочину підозрюваний обшукав квартиру та забрав собі мобільний телефон вбитого та вісімсот доларів.

Вже наприкінці, покидаючи квартиру, чоловік розбив біля дверей склянку з парфумами, щоб збити зі сліду службову собаку. Пакет з речами він викинув у кущі, у дворі неподалік. Та як виявилося всі зусилля були марними…

За зібраними матеріалами порушено кримінальну справу за ст. 115 ч.1 Кримінального Кодексу України (умисне вбивство). Підозрюваний знаходиться під арештом.

ВЗГ ГУМВС України в Харківській області

You may also like...