Любовь до… гроба

Повсякчасні ревнощі та фізичні знущання, яких зазнала 25-річна громадянка Білорусі, припинились водночас зі смертю коханого, який помер від завданих нею тяжких тілесних ушкоджень.Дівчина кілька місяців тому вимушено приїхала у Хмельницький «на запрошення» старшого на чверть віку за неї чоловіка, з яким не один рік зустрічалася на Батьківщині. Коли ж коханий переїхав до України, то зажадав, аби вона і тут була поруч з ним, не зважаючи на те, що мав офіційну дружину та двох дітей, які теж переїхали разом з ним. Чоловік був налаштований рішуче і швидко його вмовляння перетворилися на погрози. Він обіцяв розправитися не лише з коханкою, а й з усією її родиною. Чарівна гостя з Білорусі мешкала у спеціально винайнятій для неї квартирі, яка стала для дівчини своєрідною в‘язницею. Коханець забрав у неї документи та зробив фінансово залежною. До того ж, ревнував без жодної причини. Приводом для ревнощів міг стати просто незнайомий йому номер телефону у її мобільному.

Одного вечора після повернення напідпитку з розважального центру, у коханців виникла чергова сварка на ґрунті ревнощів. І чоловік знову підняв руку на бідолашну. Останнім часом побиття, на жаль, стало невід‘ємною частиною їх стосунків.

Чергове застосування насилля і стало останньою краплиною. Жінка пішла на кухню, взяла кухонний ніж і завдала ним потерпілому удар у передпліччя.

Зрозумівши, що накоїла, почала зупиняти кров і телефонувати знайомим. Але лікарі не змогли врятувати 48-річного чоловіка – ножове поранення прийшлося якраз у артерію.

На допиті підозрювана стверджувала, що, насправді, на його місці будь-якої миті могла опинитися вона. Наразі проводиться розслідування обставин злочину.

Інна Проник, ВЗГ УМВС України в Хмельницькій області

You may also like...