Смертельні обійми зятя

65-річну жительку Ярмолинецького району позбавив життя колишній співмешканець її дочки. Життя у молодих людей не склалося, тож через рік чоловік перебрався до батьків. Повернувшись із заробітків, 26-річний молодик частенько вживав спиртні напої, а під впливом оковитої – згадував образи подружнього життя, справжні та надумані. Своїм ворогом він вважав незговірливу тещу, поведінка якої і стала головною причиною їх розлуки із коханою.

Якось пізно ввечері, після чергового застілля, проходячи повз знайомі ворота, він побачив на подвір‘ї потерпілу. Захмелілий чоловік не зміг втримати язика, тож почалася словесна дуель, у якій, напевне, верх взяла колишня теща, бо зловмисник навідмах вдарив її. Пенсіонерка від стусана впала на землю і почала погрожувати молодику, що покличе його батьків та міліцію. Але ці слова ще більше розлютили зайду, він однією рукою схопив жінку за горло, а іншою, підібравши із землі якийсь предмет, декілька разів ударив її по голові. Кулак розтиснув, коли побачив, що жінка не ворушиться, тоді ж і зрозумів, що задушив її. Юнака лихоманило, але він, майже на автоматі, бо ж розташування та обстановка кімнат були добре знайомі, затягнув жінку до оселі, завернув у якусь ковдру, витер за собою плями крові на підлозі і через вікно вибрався на вулицю. Під час приховування слідів на очі йому потрапили пляшка вина, жінчина сумка та мобільний телефон, які він і прихопив із собою. Пляшку розкоркував та спорожнив дорогою додому, а мобільний телефон наступного дня, проспавшись, продав у обласному центрі.

Гроші витратити не встиг – був затриманий працівниками міліції Ярмолинецького РВ УМВСУ в Хмельницькій області. Навряд чи тепер здійсненим душогубством чоловік поверне собі дружину, та й про іншу йому доведеться забути на довгі роки, бо проведе їх за гратами.

Юлія Гринь, ВЗГ УМВС України в Хмельницькій області

You may also like...