На Сумщине 30-летний мужчина из ревности зарубил дядю своей жены

В Путивльському районі 30 річний житель с. Манухівка вбив 69-річного дядька своєї дружини. Причину пояснив просто – померлий неодноразово залицявся до жінки, а це дуже дратувало його як чоловіка. Зясувати відносини останній вирішив «по дорослому» – ножем та сокирою.

О восьмій годині ранку до чергової частини міліції Путивльського райвідділу міліції зателефонувала жителька с. Манухівка. Схвильованим голосом жінка повідомила що зайшовши до будинку рідного брата, знайшла його на підлозі в калюжі крові. Чоловік не подавав ніяких ознак життя. Жінка виявила припущення, що злочин міг скоїти Олег – чоловік її доньки, який деякий час тому виїхав з села на автобусі до районного центру.

З метою перевірки інформації слідчо-оперативно група виїхала на місце пригоди. Поки одні співробітники зясовували обставини, інші вживали заходи по затриманню ймовірного злочинця. Олега затримали на автовокзалі. Чоловік намагався їхати далі, проте довелося повернутися до села. А в будинку померлого вже працювали експерти криміналісти. На його тілі правоохоронці виявили численні рублені рани голови та тулуба.

За висновком правоохоронців, смерть чоловіка настала від травматичного та гіповолемічного шоку тяжкого ступеню. А невдовзі Олег зізнався. Він розповів, що злочин скоїв через ревнощі. Мовляв, дядько виявляв до його дружини зовсім не родинні стосунки. Постійно залицявся. Тому одного ранку «прийняв на душу» для хоробрості і вирушив до будинку «суперника». 69-річний господар знаходився вдома.

І теж на підпитку. Слово за слово – виникла сварка. Олег обвинувачував, родич не розумів його звинувачень. Коли закінчилися слова – в хід пішли ніж та сокира. Зрозумівши, що накоїв, Олег вирішив втекти. Він прийшов до дому і швидко почав збирати речі. На питання дружини та її матері куди він їде, відповів, що негайно збирається до Слав’янська. Мовляв він загубив документи і їде їх відновлювати. Оскільки Олег народився і довго жив в цьому місті, така його поведінка не викликала підозри в жінок. Підозри з’явились, коли знайшли труп. Тоді й вирішили повідомити міліцію.

Тепер Олег затриманий і до рішення суду він буде знаходитись у слідчому ізоляторі . Проти нього порушена кримінальна справа. Чоловіку загрожує до 8 років позбавлення волі.

Ельвіра Біганова, СЗГ УМВС Сумська область

 

You may also like...