Столична міліція розшукує обвинувачену в заволодінні коштами будінвесторів Юлію Пономарьову (фото)

У слідчому управлінні ГУМВС України в м. Києві знаходиться кримінальна справа за обвинуваченням 70-річної уродженки с. Пісчане, Курської області Росії, громадянки України, Юлії Пономарьової, у вчиненні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним, шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

За результатами досудового слідства встановлено, що громадянка Пономарьова, будучи генеральним директором закритого акціонерного товариства, яке виступало замовником будівництва житлового багатоповерхового будинку на одній із вулиць столиці, отримала від інвесторів кошти в сумі 300 тисяч гривень для потреб будівництва, але за призначенням їх не використала. Вона, зловживаючи службовим становищем, заволоділа грошима та розпорядилася ними на власний розсуд.

Ще у квітні минулого року їй пред’явлено обвинувачення у вчиненні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України.

Зазначимо, що у серпні минулого року шахрайку оголошено в розшук, оскільки її місцеперебування не встановлено.

Пономарева_розыск

Тож, прохання до всіх, кому відома будь-яка інформація про місце перебування Пономарьової Юлії, повідомити міліцію за контактними телефонами: 521-66-29, 521-66-39, 521-66-36 або 102.

Слідче управління ГУМВС України в місті Києві

You may also like...