Благодійник жорстоко покарав невдячного бомжа

42-річний мешканець Снігурівського району декілька років допомагав вижити в складних життєвих умовах 49-річному чоловіку, у якого не було постійного місця мешкання. Зазвичай допомога складалась з їжи та кількох гривень на покупку сигарет. Але невдячний чоловік ще й періодично крав з домоволодіння свого благодійника каструлі, метал – все, що можна було швидко продати та отримати гроші.     

Мешканець Снігурівки довго намагався виправити поведінку свого підопічного, але результатів не було. Одного разу чоловік вирішив провчити крадія. В міліцію він не звертався, а виховувати надумав за допомогою кулаків.

Але можливості свої не розрахував, що й привело до трагічного результату. За словами підозрюваного, він наніс потерпілому кілька ударів в область шиї й живота, після чого вигнав останнього з домоволодіння.

Зранку до Снігурівського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що на однієї з вулиць лежить труп людини. Потерпілим виявився  той самий 49-річний крадій.

За висновком судмедекспертів, смерть чоловіка настала через тупу травму живота з ушкодженням підшлункової залози й ушкодженням судинно-нервового пучка в області шиї.

Порушена кримінальна справу за ч. 1 ст. 115 КК України (Навмисне вбивство).

Владислав Гнатенко, СЗГ УМВС України в Миколаївській області

You may also like...