Во Львове задержали таксиста-сутенера

Чоловік працював таксистом не перший рік. Щодня таксував за звичним графіком, який починався біля одного з готелів в центральній частині міста. Здебільшого його клієнтами були повії, яких він привозив до готелю, а після роботи відвозив до офісу, де й отримував гроші за свою роботу. Почав працювати з дівчатами легкої поведінки майже два роки тому. 

Одного дня до його автівки підійшла дівчина, залишила візитку з номером телефону і сказала: „Якщо будуть клієнти – телефонуй”.

Невдовзі таксист уже добре знав сутенерів та дівчат. Він мав не лише службові телефони, а й особисті номери, за якими неодноразово телефонував і зводив клієнтів з повіями. Свою роботу звідника чоловік оцінював у 200 гривень. Проте на іноземцях заробляв значно більше. Ніхто з іноземних клієнтів не задумувався скільки має заплатити звіднику, тому давали йому і по 80, і по 100 доларів.

Привозив чоловік дівчат не лише до готелю, біля якого працював, але й до саун та на орендованій квартири. Мав постійних клієнтів, з якими підтримував зв’язки і забезпечував „нічними метеликами”.

Таксиста–звідника затримали на вулиці Мазепи, коли він отримував гроші від повій. Дівчат, які передавали гроші звіднику, також затримали. Проти них склали адміністративні протоколи.

Про свою важку долю „діви ночі” розповідали зі сльозами на очах. Працювати повіями їх змусило життя. Через складне матеріальне становище приїхали заробляти до Львова. Одна з Одеси, інша з Харкова. Працювали у секс-бізнесі не довго, майже три місяці. До таксиста підійшли самі, дали свої візитки і попросили, щоб телефонував. Чекати на клієнтів довго не довелося. 42-річний таксист-звідник вже не перший місяць працював у цій сфері. Він сумлінно допомагав дівчатам, адже й сам на них не погано заробляв.

При затриманні таксист усе заперечував, по дорозі до райвідділу викидав гроші та візитні картки з номерами телефонів повій. Стосовно нього порушено кримінальну справу за ознаками ст.302 КК України «Звідництво з метою наживи». 

Ольга Адамська, ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області

You may also like...