За «погане» слово жінка ладна відправити чоловіка на той світ

В Яготинському районі, що на Київщині, 29-річна дівчина кухонним ножем заподіяла поранення своєму співмешканцю. За словами лікарів, лише міліметри віддалили молодого хлопця від неминучої смерті. 

Схопити небезпечний предмет зі столу громадянську дружину змусили образливі слова 20-річного чоловіка, з яким разом вони мешкали вже близько трьох років. Нікому затримана не дозволяла так принизливо говорити про себе, як про жінку легкої поведінки. Нічна лайка з домішками нещодавно розпитого з друзями спиртного призвели до непередбачуваного. Про те, що в будинку щось сталося, сусіди зрозуміли одразу – страшенний крик жінки, а потім швидка допомога і міліція. 

Наразі потерпілий знаходиться в місцевій лікарні, його стан стабілізувався. Натомість, темпераментна співмешканка перебуває в ізоляторі тимчасового тримання місцевого райвідділу. Правоохоронці вирішують питання про порушення проти неї кримінальної справи за ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. Покарання, передбачене законодавством за скоєний злочин, – до восьми років позбавлення волі.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 

You may also like...