Поліція встановлює обставини смертельної ДТП у Голосіївському районі столиці (фото)

Подія сталась вчора вночі, 19 жовтня, на проспекті  Валерія Лобановського. Водій легкової автівки отримав чисельні травми та у тяжкому стані був госпіталізований у лікарню, а пасажир загинув на місці.

Правоохоронцями попередньо встановлено, що 25-річний водій автівки «Toyota» рухаючись зі сторони вулиці Холодноярської в напрямку вулиці Деміївської не впорався з керуванням та виїхав за межі проїжджої частини, де скоїв наїзд на електроопору. Від удару керманича та пасажира затиснуло в салоні автомобіля. Деблокувати їх вдалось за допомоги рятувальників.

поліцейські встановлюють обставини смертельної дорожньо-транспортної пригоди у голосіївському районі

Внаслідок дорожно-транспортної пригоди 23-річний пасажир автомобілю загинув на місці, а водія було госпіталізовано у тяжкому стані до медичного закладу.

поліцейські встановлюють обставини смертельної дорожньо-транспортної пригоди у голосіївському районі

Подію правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.  В рамках відкритого кримінального провадження наразі встановлюються всі обставини події.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...