Рашисти знову атакували Київ балістичними ракетами: в Дніпровському районі наразі 34 постраждалих, 15 госпіталізовані

Наслідки ракетної атаки на Київ. Дарницький район.

Сьогодні о третії ночі, російські загарбники завдавали удару балістичними ракетами по столиці України. За інформацією на цей час всі ракети були збиті. Попередня схожа атака, була о четвертій ночі 11 грудня.

За даними мера столиці Віталія Кличка, падіння уламків на лівому березі привело до кількох пожеж, є постраждалі.

Чому балістичні ракети складно збити

У Дніпровському районі у дворі житлового будинку палають автівки. Екстрені служби прямують на місце. У Там же  уламками ракети пошкоджений фасад житлового будинку. Відбувається евакуація мешканців. Також уламки ракети впали на приватний житловий будинок у Дніпровському районі. Там гасять пожежу.

У Деснянському районі на відкритій території палає уламок ракети. Пожежно-рятувальні служби працюють на місці.

Дніпровському районі горять 4 автівки в дворі житлового будинку. Палає один із балконів будинку та пошкоджений фасад будівлі

Рятувальники вже вивели 15 людей, із них четверо дітей. Пожежні служби гасять пожежу. Евакуація мешканців триває. У Дніпровському районі наразі постраждали 23 людини. 11 госпіталізовані в лікарні столиці, 12 отримали допомогу медиків на місці.

У Дарницькому районі палає одноповерховий житловий будинок. Екстрені служби прибули на місце.

В одній із дитячих лікарень у Дніпровському районі повибивало вікна та пошкодило центральний вхід до закладу. Наразі без постраждалих.

Оновлено: о 4:56: За оновленою інформацією медиків, наразі 34 постраждалих. Із них 15 госпіталізували, в тому числі 2 дітей. 19 людей отримали допомогу медиків на місці

 

You may also like...