На Полтавщині затримали мешканця Дніпропетровщини, причетного до замаху на вбивство жінки та дитини

Фігурант переховувався від слідства на території Полтавської області. Його затримали завдяки ретельно спланованій спецоперації.

Інформація про розшук 25-річного чоловіка, який вчинив замах на умисне вбивство жінки та дитини, надійшла до поліції Полтавщини від колег з Дніпропетровської області. У повідомленні зазначалося, що восьмого липня в Нікопольському районі сусідньої області чоловік вчинив замах на вбивство жінки та дитини, підірвавши бойову гранату. Поранених доставили до лікарні. Після вчинення злочину чоловік втік та переховувався. Поліція Полтавщини одразу долучилася до пошукових заходів фігуранта.

Євген Рогачов, начальник поліції Полтавщини, зазначив: «Отримавши повідомлення від колег із сусідньої області, ми одразу включились в роботу. У ході оперативно-розшукових заходів ми отримали інформацію, що правопорушник може переховуватися на території Полтавщини. Ми спланували спеціальну операцію, до якої залучили досвідчених оперативників карного розшуку, працівників інших оперативних служб обласного апарату, працівників Полтавського райуправління, кінологів та працівників батальйону поліції особливого призначення. Під час реалізації спланованих оперативних заходів нам вдалося визначити місцеперебування фігуранта та затримати його при спробі виїзду в іншу область».

Наразі затриманого передано працівникам поліції Дніпропетровщини для проведення необхідних слідчих дій в рамках відкритого кримінального провадження за ст. 15 ст. 115 (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Полтавщини

You may also like...