Оперативники затримали киянина, який спричинив смертельне поранення чоловіку

Під час бійки зловмисник наніс потерпілому ножове поранення, від якого чоловік помер у лікарні. У результаті розшукових заходів правоохоронці затримали зловмисника, йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

До поліції Києва надійшло повідомлення від лікарів «швидкої» про те, що на вулиці вони виявили чоловіка з пораненням грудної клітини.

За вказаною адресою, для з’ясування усіх обставин, терміново прибула слідчо-оперативна група Деснянського управління поліції.

Правоохоронці встановили, що потерпілий отримав тяжке поранення під час бійки з малознайомим чоловіком. У ході конфлікту зловмисник вдарив ножем чоловіка у груди. Медики госпіталізували 32-річного потерпілого, який від отриманих травм помер у лікарні.

Під час розшукових заходів поліцейські викрили нападника. Ним виявився місцевий мешканець, 1980 року народження. Слідчі затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та вилучили ймовірне знаряддя злочину – ніж.

За цим фактом слідчі територіального підрозділу за процесуального керівництва Деснянської окружної прокуратури м. Києва повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.

Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.

Поліція Києва

You may also like...