Патрульні зупинили водія, який роз’їжджав Києвом з явними ознаками сп’яніння, ймовірно, «під кайфом»

Вчора, патрулюючи у Солом’янському районі столиці, поліцейські звернули увагу на автомобіль Opel, що мав сильні пошкодження заднього правого розсіювача фар. Інспектори зупинили транспортний засіб.

Спілкуючись з керманичем, патрульні помітили в нього явні ознаки наркотичного сп’яніння. Поліцейські запропонували йому пройти огляд на стан сп’яніння у встановленому законом порядку. Чоловік погодився пройти огляд у медичному закладі. Згодом, лікар підтвердив стан сп’яніння у водія.

На изображении может находиться: один или несколько человек

Також, під час перевірки документів, 36-річний чоловік надав посвідчення водія, що мало нечітке зображення, тому патрульні попросили інші документи, які б підтвердили його особу. Громадянин радо погодився та надав поліцейським паспорт, у якому інспектори виявили згорток із речовиною зеленого кольору, ймовірно, наркотичного походження.

Нет описания фото.

Окрім того, під час поверхневої перевірки інспектори виявили у чоловіка 2 шприци із прозорою речовиною та зіп-пакет із білою порошкоподібною речовиною, ймовірно, також наркотичного походження. Пояснити походження виявленого водій не зміг.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування обставин цієї події та надання правової кваліфікації діям громадянина. // Вартові еспресо

You may also like...