Затримано вінничанина, який до смерті побив знайомого ніжкою від стільця

Злочин стався 19 червня в одній з кімнат гуртожитку у спальному районі Вінниці.

Слідством встановлено, що близько третьої години ночі 56-річний потерпілий запросив у гості товариша та його сестру. Разом розпивали алкоголь. Під ранок між чоловіками виник конфлікт і гість ніжкою від стільця до смерті побив господаря.

Після скоєного зловмисник вирішив втекти з місця події та забрати із собою сестру. Однак жінка була не в змозі йти через стан сп’яніння, тому фігурант відлупцював і її.

Про те, що сталось в поліцію повідомили сусіди. 47-річного зловмисника розшукали оперативники відділу поліції № 2 Вінницького райуправління на березі річки в іншому районі міста, де він відпочивав зі знайомим. За силової підтримки спецпідрозділу КОРД чоловіка затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Відомо, що затриманий раніше притягувався до кримінальної відповідальності за різні злочини та провів за ґратами понад 18 років.

За процесуального керівництва Вінницької окружної прокуратури слідчі повідомили йому про підозру, суд обрав запобіжний захід – тримання під вартою.

За цим фактом слідчі проводять досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру. Йому загрожує черговий термін покарання – до 15 років в’язниці.

Відділ комунікації поліції Вінницької області

You may also like...