У Павлограді азіат-кримінальник пошматував ножем двох своїх коханок і спалив квартиру

Життя дане нам лише раз. Скажімо так, майже всі намагаються його прожити з користю, аби потім не було боляче за марно прожиті роки. І прикро коли в чиїсь життєві плани вмішується хвороба, або якийсь відлюдькуватий негідник позбавляє когось найціннішого – життя. 

Те що скоїв у Павлограді звір із людським обличчям шокувало всіх місцевих. Не стикалися до цього з таким беззаконням і павлоградські міліціонери.

Понад десять років тому 38-річний Руслан приїхав до України з Середньої Азії. Осів у Запоріжжі. Перебивався випадковими заробітками, адже тут у нього не було ані родичів, ані знайомих, не було й українського паспорту. Як жив у ті роки Руслан можна лише здогадуватися, але в жовтні 2001-го один із судів міста Запоріжжя засудив його за скоєння вбивства.

Відсидівши у в’язниці Руслан, у жовтні 2007 року приїхав на Дніпропетровщину, у Павлограді задавалося знайшов собі притулок. Став жити у цивільному шлюбі з 50-річною матір’ю одного зі своїх співкамерників.

Згодом чоловік влаштувався на роботу, продавцем в одному з приватних підприємств. Жіночої ласки вистачало: Руслан повадився зустрічатися із двома жінками по черзі. Бігав то до Ніни, то до молодшої Зіни.

Якось чоловік довідався, що Ніна в Дніпропетровську нібито з кимось йому зрадила. Пара посварилися.

– Я сказав їй, що жити з нею більше не буду, – розповідає Руслан. Взагалі, я попереджав своїх жінок, що якщо довідаюся про їхню зраду – відрубаю голову. За нашими звичаями, якщо жінка зраджує чоловікові, він може з нею зробити все, що захоче.

Нині третє серпня можна назвати чорним днем. Саме цього дня Зінаїда подзвонила Руслану й запропонувала зустрітися ввечері у центрі Павлограда. Жінка прийшла з подругою. Утрьох компанія розпивала спиртне до десятої вечора. А потім парочка розпрощалася з подругою і зайшла в супермаркет купити ще оковитої, яку теж випили та пішли гуляти. Так зайшли в лісосмугу де знаходилося покинуте будівництво. Саме там вже сильно сп’янілий Руслан і став з’ясовувати у жінки, з ким вона йому зраджує.

Марно Зінаїда клялася, що нічого не було, Руслан не вірив. Збожеволілий від спиртного і ревнощів, він дістав складаний ніж і приставив жінці до горла – жінка сказала те, що нелюдь хотів від неї почути. Відтак нападник рішуче вдарив жінку у живіт, потім ще, а коли ніж зламався, став добивати жертву камінцем.

Стікаючу кров’ю жінку Руслан залишив у переліску. Але події тієї ночі ще тільки набирали обертів. Чоловік вирішив не зупинятися і до ранку розставити усі крапки над «і» у своїх стосунках із жінками.

Він попрямував до Ніни, своєї другої пасії. Двері квартири ніхто не відкривав і Руслан потрапив усередину, розбивши скло балконної рами. Господарки дійсно не було вдома. Тоді чоловік, жадаючи помсти, запалив сірник і кинув його на порожнє ліжко.

Зловмисник не чув сирен пожежних машин, їх викликали сусіди, не бачив клуби диму від обгорілих подушок і ковдр. Він їхав у таксі до сестри Ніни, яка мешкала в одному з приватних будинків. За його припущеннями, Ніна могла бути тільки там.

Чоловіку не відкрили. Тоді він каменем розбив вікно і заліз у будинок, при цьому серйозно поранившись, однак його це не зупинило, його розум був задурманений.

Від дзвону розбитого скла і гуркоту прокинулися жінки. Вони намагалися не пустити нелюдя далі у хату, дорогу чоловіку перегородила сестра Ніни з электрошокером у руці. Але Руслан швидко подолав її опір, вибивши пристрій ногою. За це він її «наказав» – порізав їй руки та обличчя.

Далі чоловік рушив у спальню, двері якої Ніна щосили тримала зсередини.

Ревнивець з розмаху ногою вибив дверне скло і наказав жінці відчинити. Коли цього не сталося, став бити ножем в усе, до чого міг дотягнутися. Нажаль, Ніна отримала важке поранення у живіт. Зібравши останні сили, жінка відпустила двері і, рятуючись, вибігла на вулицю.

Руслан кинув ніж на місці злочину, доганяти Ніну не став. Нехтуючи життям двох своїх «коханих», він, однак, поспішив попіклуватися про себе. Адже він поранився склом, коли ліз у хату. Тож вирішив терміново їхати до лікарні, рятувати своє здоров’я! Чоловік добрався туди на таксі, йому зробили перев’язку. Потім поїхав до однієї зі своїх знайомих жінок, переодягся у чистий одяг. Однак невдовзі зловмисника затримали правоохоронці.

Нині важко уявити, що здорова людина здатна на таке. Але факти страшні і більш ніж переконливі: своїй першій жертві затриманий наніс сім ударів ножем в область черевної порожнини й стільки ж разів ударив цеглою по голові. Від отриманих ран бідолашна померла в прийомному відділенні однієї з лікарень Павлограда. Друга коханка Руслана наступного дня від отриманих ран також померла у реанімаційному відділенні.

Кількість статей Кримінального кодексу, вимогами яких знехтував горе-ревнивець, здатна здивувати навіть бувалих оперів та слідчих. Протягом короткої літньої ночі зловмисник скоїв навмисне вбивство, тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть постраждалої жінки, заподіяв середньої тяжкості тілесні ушкодження сестрі одній з жертв, навмисне пошкодив майно шляхом підпалу та двічі протиправно проник до чужих осель.

Наразі обвинувачуваний проходить психіатричну експертизу, яка повинна дати відповідь на питання, чи був підозрюваний осудним у момент, коли творив свої злодійства.

Преступности НЕТ
 

You may also like...