Наиболее резонансные преступления и события в Украине на 27.11.10 г.

 Як повідомили УК в Департаменті зв’язків з громадськістю МВС України, упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 8 313 заяв про злочини. Вжитими заходами 2 821 із них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 6 вбивств, 12 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 4 розбійних напади, 24 пограбування.

 

 

За незаконне зберігання зброї затримано 10 осіб. У правопорушників вилучено автомат, три пістолети, обріз мисливської рушниці, дві одиниці саморобної вогнепальної зброї та 170 набоїв.

 

За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 6 осіб, в яких вилучено 8,9 кілограма наркотичних засобів.

 

За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 29 458 осіб.

 

За порушеними кримінальними справами заарештовано 25 підозрюваних осіб.

 

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 87 дорожньо-транспортних пригод із потерпілими, у яких 16 осіб загинуло та 105 – травмовано.

 

У Луганську 26 листопада в результаті проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції затримали двох іноземних громадян віком 29 та 22 роки. Попередньо встановлено, що вони вночі 23 листопада цього року з хуліганських спонукань, заподіяли тілесні ушкодження 22-річному безробітному місцевому жителю.

 

У Деснянському районі міста Києва на вулиці затримано 22-річного місцевого, без постійного місця роботи, у якого вилучено 1 г героїну.

 

На Дніпропетровщині на перегоні між станціями Гайчур – Мечетна Придніпровської залізниці 36-річний житель села Покровського району зазначеної області, керуючи власним автомобілем, не виконав вимог сигналів, що забороняють рух, виїхав на залізничний переїзд й скоїв зіткнення з дрезиною. У результаті аварії водій автомобіля загинув. Дві його пасажирки отримали тілесні ушкодження (госпіталізовано).

 

На Харківщині 26 листопада біля міста Харкова 33-річний житель селища Харківського району зазначеної області, не впорався з керуванням власного автомобіля ВАЗ, унаслідок чого зазначений транспортний засіб виїхав на смугу зустрічного руху транспорту й зіткнувся з маршрутним автобусом який перевозив 15 пасажирів. У результаті аварії водій автомобіля ВАЗ загинув. Водій маршрутного автобуса та вісім пасажирів отримали тілесні ушкодження (сім госпіталізовано).

 

В місті Києві працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили місцеву жительку, яка в 2008 році надала до банківської установи фіктивні документи про місце роботи та розмір заробітної плати й незаконно отримала кредит у сумі 913 тис. доларів США. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч.4 ст.190 КК України.

 

На Запоріжжі працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили жителя міста Генічеська, який за місцем проживання організував цех з виготовлення та розливу фальсифікованої горілчаної продукції, яку реалізовував на території одного з селищ. У правопорушника вилучено понад 1,1 тонн сприту та виробниче обладнання. Порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч.2 ст.204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

You may also like...