В Краснопіллі міліціонер стріляв у колишню дружину та тестя

В Краснопіллі Сумської області дільничний інспектор міліції з вогнепальної зброї поранив свою колишню дружину та тестя. Свій вчинок пояснив станом афекту в якому знаходився, мовляв прийшов відновити  родинні стосунки, натомість вийшов конфлікт. Сьогодні міліціонер затриманий. Проти нього порушена кримінальна справа. Керівництво міліції Сумщини зясовує обставини надзвичайної події. Про це на прес-конференції для місцевих та республіканських засобів інформації повідомив заступник начальника УМВС області   Олександр Миколайович Мальований.

20 лютого близько 19 години до чергової частини  Краснопільського райвідділу міліції надійшло повідомлення про постірли, які пролунали в одному з будинків міста. Виїхавши на місце події, правоохоронці побачили поранену жінку та її батька. Останніх одразу доправили до лікарні. Встановили, що вогнепальні поранення постаждалі отримали від колишнього чоловіка та зятя – дільничного  інспектора міліції місцевого райвідділу. Для зясування обставин надзвичайної події до Краснопілля виїхали керівники обласного УМВС, прокуратури. З бесіди з самим винуватцем трагедії, стало відомо, що напередодні він мав розмову із власною донькою, яка начебто попросила його не приходити до них до дому, мовляв мама виходить заміж і в неї скоро буде новий татко. Слідуючого дня чоловік заступив на службу. У вечорі вирішив навідатись до колишньої дружини. Проте розмови не вийшло. Виник конфлікт. « Я і сам не розумію як це сталося. Нічого не памятаю. Каюся. Розумію, що став позором і для своїх рідних і заплямив честь мундира. Соромно перед товаришами по службі, адже своїхм вчинком зганьбив їх всіх», – каже затриманий.

Сьогодні його колишня дружина та тесть знаходяться під наглядом лікарів. Проти міліціонера порушена кримінальна справа. До рішення суду він знаходитиметься під вартою. 

Керівництво УМВС проводить детальну перевірку обставин надзвичайної події. Найближчим часом винні понесуть покарання. Що ж до самого «стрілка» позиция УМВС чітка. « Ми не збираємось замовчувати факти, коли співробітник  міліції паплюжить честь мундира, – зазначив заступник начальника УМВС області полковник міліції  Олександр Миколайович Мальований,  – в житті досить часто виникають складні питання, проте ніколи не можна втрачати голову. Скоїв злочин – йди з органів внутрішніх справ. Не ганьби товарищів.»

В Краснопільському райвідділі міліції затриманого дільничного характеризхують позитивно. Чоловік не перший рік працює в ОВС, має досвід роботи. Подібного вчинку від нього ніхто не очікував. Проте закон є закон. Згідно з чинним законодавством такий неконтрольований « прояв емоцій» може загрожуватиме тривалим строком увязнення. 

СЗГ УМВС в Сумській області
 

You may also like...